• Login:

Welcome to the Toshiba Thrive Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Thrive Lurker
    Member #
    25433
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Liked
    0 times

    Unable to keep a connection

    I have a Toshiba AT105 16 gb unit that is approx. 2 years old. The until was working fine until yesterday when the wifi refuses to stay connected. After coming out of sleep mode it tells me obtaining IP address, connected and keeps in the same loop. If I try to connect to the internet after telling it to forget the network, it tells me Saved, secured with WPA2 and does nothing else. I have attempted to fix it by shutting the unit down and also restoring the factory settings but nothing seems to help. Is there anything else I can try short of spending a lot of money to fix the problem?

  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    Try rebooting the router?
    Try other hot-spots/access points?
    Try disassembling and reseating the connection to the wireless card? http://www.techrepublic.com/pictures...iba-thrive/52/
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.

  4. #3
    Super Moderator
    Member #
    107
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    PDX
    Posts
    6,530
    Liked
    922 times
    Sounds like the router just needs a reboot.
    Found my signature file, but it appears to be empty...


 


Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •