• Login:

Welcome to the Toshiba Thrive Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 9 of 9

Thread: Gps

  1. #1
    Thrive Tech
    Member #
    11416
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,815
    Liked
    157 times

    Gps

    OK - don't know how to explain this but here it goes - I have recently lost the gps "reticle" thingy - you know the little notification in the status bar that shows when you have GPS lock - when I open maps I no longer get the searching for GPS anymore and in GPS status it no longer sees satellites or shows the searching for GPS either - do you know what I mean ? lol - I have cleared all caches/data /dalvik - anyone got any advice for this -

    Sent from my AT100 using Tapatalk 2
    32gb Thrive
    Dalepl's IMM76D.01.000072314 Deodexed Stock Rooted ROM (US ICS 4.0.4)



  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    OS?
    Rooted?
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.

  4. #3
    Thrive Tech
    Member #
    11416
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,815
    Liked
    157 times
    Dale's rooted ICS - it was working then just stopped -

    Sent from my SPH-D710VMUB using Tapatalk 2
    32gb Thrive
    Dalepl's IMM76D.01.000072314 Deodexed Stock Rooted ROM (US ICS 4.0.4)



  5. #4
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    Are all location services turned on in settings?
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.

  6. #5
    Super Moderator
    Member #
    107
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    PDX
    Posts
    6,530
    Liked
    922 times
    Check Settings (do you have Airplane Mode on?). Does it behave differently if you use GPS Status & Toolbox?
    Found my signature file, but it appears to be empty...

  7. #6
    Thrive Tech
    Member #
    11416
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,815
    Liked
    157 times
    No airplane mode and gps status and toolbox doesnt show the "searching for gps" nor do any satellites show up anymore - before I could 6-9 satellites with good strong lock - I even restored a nandroid from I know it was working and its still not working ?

    Sent from my SPH-D710VMUB using Tapatalk 2
    32gb Thrive
    Dalepl's IMM76D.01.000072314 Deodexed Stock Rooted ROM (US ICS 4.0.4)



  8. #7
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    I'm thinking that, if it were a hardware failure, GPS Status and Toolbox would keep 'searching'. IDK.
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.

  9. #8
    Thrive Tech
    Member #
    11416
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,815
    Liked
    157 times
    yea I'm thinking I'm gonna have to start fresh and see if that brings it back -

    Sent from my AT100 using Tapatalk 2
    32gb Thrive
    Dalepl's IMM76D.01.000072314 Deodexed Stock Rooted ROM (US ICS 4.0.4)



  10. #9
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    Since you have a nandroid..... :beer:
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.


 


Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •