• Login:

Welcome to the Toshiba Thrive Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Thrive Lurker
    Member #
    23038
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    South Yarmouth'MA
    Posts
    6
    Liked
    0 times

    Wireless problem

    My Thrive willfind my wireless but will not recognize the I.P.address: does anyone know how to fix this:it's WEP encryption,I have the code right.after searching the Thrive says: disabled,secured with WEP???


    terrence

  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Member #
    4927
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13,069
    Liked
    1983 times
    Will it find it and connect if you turn off the security on the router?
    ~Dan


    Running DaleNet Rooted ICS v4.0.4 and Turbo Prop mod

    No affiliation with Toshiba whatsoever- other than as a satisfied Thrive owner.

  4. #3
    Super Moderator
    Member #
    107
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    PDX
    Posts
    6,530
    Liked
    922 times
    Reset the router. Test with security turned off. And even though you say you are using the correct passcode, double & triple check (case is very important). Also try forgetting the connection on the tablet and try again.
    Found my signature file, but it appears to be empty...


 


Remove Ads

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

toshiba thrive wireless problems

Click on a term to search our site for related topics.